top of page
  • Yazarın fotoğrafıFerhat Şaşkın

Biyografi

Güncelleme tarihi: 14 Şub 2023

İş insanı Ferhat Şaşkın, 2000 yılında Şanlıurfa’da doğdu. Daha 21 yaşında olmasına rağmen sanatın farklı alanlarında kendisini geliştirdi. Müzik ve oyunculuk eğitimi alarak bu alanda çalışmalarını sürdüren Şaşkın, şu anda iş insanı unvanıyla sektörde yenilikçi atılımlar gerçekleştirmektedir.

01.01.2000 tarihinde Şanlıurfa’da doğan ve küçük yaşlardan itibaren yenilikçi bakış açısıyla kendisini birçok alanda geliştiren Ferhat Şaşkın, adım attığı her alanda önemli başarılara imza attı. Şanlıurfa GAP Anadolu Lisesi ve Anglia Ruskin University Language Centre Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu olan Şaşkın, farklı projelerde yer aldı.










‘Bence insan yükseldikçe tevazusu artmalı.' Diyen Ferhat Şaşkın, devamında şunları söylüyor:

‘Bu zamana kadar 300'den fazla oyunda sahne aldım. Ayrıca 2018 yılından beri aktif olarak müzikle uğraşıyorum. Çok sayıda şarkı ve albümüm var. Ancak bunlar beni şımartmadı.


Yenilikçi Bakış Açısı ile Yenilikçi ve Başarılı Atılımlar


İş insanı Ferhat Şaşkın, birçok alanda faaliyette bulunmakla birlikte şu anda iş insanı unvanıyla çeşitli projelerde yer alıyor. Bulunduğu sektörün ihtiyaçlarını belirleyen Şaşkın, teknolojinin sunduğu imkanlardan da faydalanarak yenilikçi çalışmalarda bulunuyor.

Sektörün hitap ettiği kitleyi çok iyi bir şekilde analiz ettiği için sektörle ilgili atması gereken adımları da kolaylıkla planlayabilmektedir. Yaratıcı, yenilikçi, profesyonel ve kurumsal hizmet anlayışına sahiptir ve bu anlayış üzerinden bulunduğu sektörün gelişmesine katkıda bulunmaktadır.

232 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page