top of page
  • Yazarın fotoğrafıFerhat Şaşkın

Ferhat Şaşkın

Güncelleme tarihi: 21 Eki 2021

Sektörü Analiz Ederek Faaliyette Bulunan Ferhat Şaşkın Kimdir? Projeler Nelerdir?


Şanlıurfa doğumlu Ferhat Şaşkın, birçok alanda başarılı çalışmalarda bulunmakta ve şu anda iş insanı olarak faaliyetlerini gerçekleştirmektedir. Hayatının her alanında yenilikçi ve yaratıcı bakış açısına sahip olduğu için ilgi duyduğu alanlarda kendisini geliştirmiş, her zaman daha iyisi için çalışmıştır. 01.01.2000 yılında Şanlıurfa’da çekirdek bir ailede doğan Şaşkın, küçüklüğünden beri farklı alanlara özel ilgi besledi. Sanatın her alanında kendisini yetiştirmek için büyük çaba gösteren Şaşkın, Şanlıur GAP Anadolu Lisesinden mezun oldu. Üniversite eğitimi için İngiltere’ye giderek burada Anglia Ruskin University Language Centre İşletme Bölümünde gerekli eğitimlerini aldı.


Kendisini sanatın birçok alanında yetiştiren Ferhat Şaşkın, dizi ve filmlerde rol alarak oyunculuk kariyerini de ilerletti. Çeşitli tiyatro oyunlarında da sahne aldı. Genç yaşına rağmen pek çok alanda faaliyetlerini sürdüren Şaşkın, şu anda iş insanı unvanıyla çalışmalarını devam ettirmektedir.

İş İnsanı Ferhat Şaşkın ve Çalışmaları

Ferhat Şaşkın kimdir sorusunun bir cevabı olarak sektörde başarılı faaliyetlerde bulunan bir iş insanı olduğunu ifade etmek olanaklıdır. Hitap ettiği kitleyi çok iyi analiz eden, sektördeki yenilikleri yakından takip eden Şaşkın, sahip olduğu hizmet anlayışıyla başarıyı hedeflemektedir.

Bu kapsamda çalışmalarını hızlandıran Ferhat Şaşkın, bulunduğu sektörde kendisini geliştirmekte ve deneyim kazanmayı sürdürmektedir. Bulunduğu alanla ilgili ihtiyaçları analiz etmekte ve yeni atılımlarda bulunmaktadır.


186 görüntüleme0 yorum
bottom of page